Yuqo’s succes op de eCommerce Show North 2018

Hello Yuqo
E
Een succesvolle e-commerce onderneming heeft een goede relatie met andere bedrijven en klanten in een digitale omgeving. Maar het opbouwen van persoonlijk contact is ook cruciaal. Om inzicht te krijgen in het werkethos en de waarden van bedrijven, moet u hen in actie zien. Yuqo meldt met trots dat onze eerste expo zeer succesvol is geweest!

 
Op 6 en 7 november 2018 vond de eCommerce Show North plaats in de beroemde EventCity arena in Manchester.
 

WE KWAMEN, WE ZAGEN, WE HEBBEN ONTMOET

Op 6 en 7 november 2018 vond de eCommerce Show North plaats in de beroemde EventCity arena in Manchester. Vaak wordt gedacht dat vele kansen gemist worden door niet actief te zijn in de Britse hoofdstad. Dat is echter niet waar. Manchester is de thuisbasis van vele e-commerce bedrijven buiten Londen. Te oordelen naar het aantal stands, gastsprekers en bezoekers, viert de e-commerce hier hoogtij. Ongeacht de locatie.
Gedurende beide dagen was Yuqo aanwezig met een eigen, vakkundig ontworpen stand. We hebben talrijke vragen van potentiële klanten kunnen beantwoorden. Ook hebben we persoonlijke gesprekken gevoerd met collega’s uit de e-commerce. Bovendien hebben we genoten van een enorme hoeveelheid kennis middels inspirerende praatjes en seminars. De sfeer tijdens de eCommerce Show North was fantastisch. Zelfs giganten uit het vakgebied, zoals AutoTrader, Gumtree en Google, waren aanwezig en deelden hun creatieve inzichten met ons.
 

 

RELATIES OPBOUWEN DIE ERTOE DOEN

De e-commerce branche ontwikkelt zich sneller dan ooit. Consumenten hebben via ongelooflijk veel apparaten toegang tot informatie. Ze willen niet alleen betere en meer diensten, maar ook een intuïtieve levering daarvan. Of het nu gaat om business-to-consumer (B2C) of business-to-business (B2B); alleen middels samenwerking kunnen we oplossingen vinden die aansluiten op toekomstige wensen. Daarom was de aanwezigheid van Yuqo op de eCommerce Show North zo belangrijk. We kregen de mogelijkheid om kennis en ideeën te delen met bedrijven die in dezelfde digitale omgeving opereren. Hoewel dat misschien onze concurrenten zijn, streven we allemaal hetzelfde na. Wat dat is? Tevreden klanten middels persoonlijke en waardevolle diensten.
 

Daarom was de aanwezigheid van Yuqo op de eCommerce Show North zo belangrijk.

 

DIT IS NOG MAAR HET BEGIN

Bent u een van de velen die een bezoek hebben gebracht aan de Yuqo stand? Bedankt! Het was fantastisch om zovelen te ontmoeten en na te denken over hoe Yuqo een volledige, persoonlijke content creatie dienst kan leveren. Als u ons heeft gemist, is dat ook niet erg. Yuqo komt terug! Gezien ons succes op de eCommerce Show North van dit jaar, garanderen we onze terugkeer. Maar niet alleen hier.
2019 wordt een enerverend jaar voor Yuqo, omdat we blijven uitbreiden en nieuwe klanten werven. Om onze relaties te versterken, kunt u ons vaker tegenkomen op beurzen. Tot dusver staan de volgende evenementen op onze kalender: de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht en de B2B Marketing Expo in Londen. En er zitten er nog veel meer in de pijplijn. Ontmoet ook de gezichten achter Yuqo en kom zeker eens langs op een van de beurzen!