Over Ons

Wie wij zijn

 

Yuqo is een wereldwijd platform met diensten op het gebied van marketing, content en SEO. Onze klanten bestaan onder andere uit online merken, bedrijven en mediakanalen.

Middels samenwerking met diverse online partners streven we ernaar iedereen in de branche te helpen en informeren; van contentmakers tot webmasters, SEO-deskundigen en bedrijfseigenaren. We zijn daarbij altijd op de hoogte van de laatste trends en beste methoden in een altijd veranderend online landschap.

Met een netwerk van schrijvers, vertalers, editors, journalisten, marketeers, SEO-deskundigen en bedrijfsmanagers, verzorgt Yuqo alles wat een online bedrijf nodig heeft om gezien en gehoord te worden in meerdere talen.

 

Hoe zijn we begonnen

 

Yuqo is ontstaan uit een collectief van schrijvers en vertalers dat samenwerkte met een selecte groep klanten. Naarmate de online aanwezigheid van elke klant groeide, leidde de noodzaak om actueel te blijven ertoe dat we meer werden dan een netwerk. Namelijk een bedrijf met specialisten die alle aspecten van online marketing beheersen.

We beschikken inmiddels over toegewijde deskundigen die alle kennis op het gebied van contentontwikkeling en -optimalisatie beheersen. En die kennis delen we hier, op onze blog.

Sluit U Bij Ons Aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We zijn geen beginners

 

Yuqo heeft al jarenlang als doel om mensen online aan te spreken, waar we inmiddels dan ook zeer ervaren in zijn. Dat hebben we echter niet voor elkaar kunnen krijgen zonder onze bekwame en gepassioneerde teamleden. Daarom is Yuqo altijd op zoek naar getalenteerde mensen die bij ons willen werken.

 

Interesse in een baan bij Yuqo? Stuur ons een bericht via het contactformulier of een e-mail naar [email protected].