Neem Contact Met Ons Op

Wij begeleiden u bij elke stap

Reading Time: < 1 minute

We helpen u met alle plezier en horen graag van u, maar als u een vraag hebt, kijk dan eerst op onze FAQ pagina. Daar vindt u namelijk de antwoorden op de meest gestelde vragen.

C

Contactinformatie

Hebt u vragen? Hieronder vindt u onze contactgegevens. U kunt ook live met ons praten via de Yuqo.chat. Of stuur een bericht middels het formulier onderaan deze pagina. Hoe dan ook, neem contact met ons op en we zijn u met alle plezier van dienst!

E: [email protected]
P: +31(0)207220972
T: Twitter
F: Facebook
L: LinkedIn://www.linkedin.com/company/yuqo”>LinkedIn

“Yuqo is een onmisbare partner die ons helpt met het editen van onze community teksten. Ook geven ze constructieve feedback over de beste werkwijzen.”

Tom, Rebellious
team-NL
S

Stuur Ons Een Pakketje

Wilt u weten waar we gevestigd zijn? Hier is ons adres:

Yuqo
Galvaniweg 13
5482 TN SCHIJNDEL

“Yuqo maakt hoogwaardige content gemakkelijk te begrijpen en vertalen. Dit doen ze met een goed gevoel voor samenwerking, zelfs als ze niet in hetzelfde kantoor zitten.”

Mario, Cibdol
map

Contact Opnemen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We zijn geen beginners

 

Yuqo is al jarenlang actief in het creëren van betekenisvolle content ten behoeve van onze klanten – we weten wat we doen. Maar dit alles is niet mogelijk zonder ons team en ons netwerk van schrijvers en vertalers. Gevestigd in onze hoofdkantoren of op afstand elders ter wereld, werken ze continu aan het verbeteren van content.

Yuqo is dan ook altijd op zoek naar getalenteerde mensen die bij ons willen komen werken. Of het nu in een van onze kantoren is voor administratieve taken of als schrijver die content aanlevert. Content, die zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze klanten.

Interesse voor een functie binnen het team van Yuqo? Stuur ons dan een bericht via het antwoordformulier of per e-mail naar [email protected].