Yuqo gaat de hort op: eCommerce Show North, we komen eraan!

Hello Yuqo
e
eCommerce Show North biedt zowel leiders uit de industrie als consumenten de kans een naam en gezicht te geven aan het groeiende aantal e-commerce bedrijven in Groot-Brittannië. Yuqo is er trots op ook aanwezig te zijn op deze beurs. We zien ernaar uit u te ontmoeten!

 

ONTMOET HET TEAM ACHTER YUQO

De e-commerce sector floreert en komt daarom samen op de eCommerce Show North. De beurs wordt gehouden in de EventCity arena, met een oppervlakte van 6000m². Manchester is, na Londen, de grootste thuisbasis voor e-commerce bedrijven in Groot-Brittannië.
Kom langs bij de Yuqo stand om ons vriendelijke team te ontmoeten en alles te weten te komen over onze diensten. Ontmoet de gezichten van ons bedrijf die hoogwaardige content creëren die ertoe doet. Het maken van productbeschrijvingen, nieuwsartikelen, blogs, B2C nieuwsbrieven of andere digitale content is niet altijd eenvoudig. Maar Yuqo helpt u graag. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, schrijven, editen en vertalen van originele, effectieve, op maat gemaakte content.
 

 

EEN VAN DE GROOTSTE BIJEENKOMSTEN IN DE E-COMMERCE IN GROOT-BRITTANNIË

Wat kunt u 6 en 7 november nog meer verwachten op de eCommerce Show North? Meer dan 100 bedrijven en duizenden bezoekers doen EventCity aan tijdens het tweedaagse evenement. Bij de stands krijgt u de kans om de diensten en producten van meer dan 140 e-commerce ondernemingen te ontdekken. Ook zijn er seminars en conferentiesessies met vooraanstaande professionals.
 
De e-commerce sector floreert en komt daarom samen op de eCommerce Show North. De beurs wordt gehouden in de EventCity arena, met een oppervlakte van 6000m².
 
Thema’s als betalingen, analyse, marketing, logistiek en mobiliteit komen allemaal aan de orde. Onder een dak wordt u de mogelijkheid geboden om topmerken en -ondernemers te ontmoeten. Dat mag u niet missen! En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een prijsuitreiking. Daarbij worden de pioniers van de e-commerce in het zonnetje gezet.
 

WAAROM ZIJN DERGELIJKE GROOTSCHALIGE EVENEMENTEN ZO BELANGRIJK?

Dergelijke grootschalige beurzen zijn enorm belangrijk, zowel voor e-commerce bedrijven als voor consumenten. Marktleiders krijgen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Het is de plek om oplossingen te bedenken en blijvende relaties op te bouwen. De hele e-commerce sector profiteert er dus van.
Online shoppers willen betrokken raken, weten hoe een product werkt en zijn op zoek naar een onvergetelijke ervaring. Om dat doel te bereiken – een naadloze service en duidelijke uitleg van waar een merk voor staat – moet de e-commerce sector samenwerken. Het is daarbij belangrijk innovatieve concepten uit te wisselen.
 

MEER WETEN?

Nadere info over de beurs, de mogelijkheid u aan te melden en de lijst met gastsprekers vindt u op de website van eCommerce Show North. Als deelnemer van een van de grootste evenementen op de e-commerce kalender, kan Yuqo niet wachten u te ontmoeten!