Hello Yuqo
Hello Yuqo

10 tips voor succesvol sociale media gebruik

Dankzij de sociale media zijn de marketing regels veranderd, en bedrijven van welke bedrijfstak of grootte dan ook, dienen een strategie te ontwikkelen en gebruik maken van de sociale media. Hier zijn enkele tips om je publiek en klanten beter te benaderen.
Lezen
Eva Mohyrova
Eva Mohyrova

10 hilarische grappen over Engelse taal en vertalingen

Vraagt u zich af wat taalliefhebbers en vertalers humoristisch vinden? Hier is een compilatie van 10 hilarische grapjes over taal en vertaling. Veel leesplezier!
Lezen
Hello Yuqo
Hello Yuqo

Ranking factoren Google: 151–209

Hoe komt u hogerop in de zoekresultaten van Google? Welke SEO strategieën zou u moeten gebruiken en welke zijn minder relevant? In dit artikel vertellen we u alles over de laatste 59 ranking factoren van Google en laten we zien welke op dit moment het belangrijkst zijn.
Lezen

Nieuwste Berichten

Easter eggs zijn niet alleen leuk: ze geven uw bedrijf een boost

Het duurt niet lang meer, dan is het Pasen. En dat betekent dat veel kinderen (en volwassenen) traditioneel op jacht gaan naar paaseieren. Het is een leuke traditie, opwindend, een beetje competitief en als beloning krijgen we iets leuks en meestal iets zoets. Maar voor een jacht op paaseieren hoeft het niet per se Pasen te zijn. Een dergelijke zoektocht organiseert u wanneer het u uitkomt en u heeft er geen tuin voor nodig. Het is gewoon mogelijk op uw laptop.
Eva Mohyrova
Eva Mohyrova

Keuze Van De Redactie