Hello Yuqo
Hello Yuqo

Waarom, wanneer en hoe zet u re-engagement e-mails in?

Blijkt uit de statistieken dat het aantal e-mailabonnementen afneemt of dat ontvangers minder betrokken zijn? Dan betekent dat niet meteen dat uw marketing e-mails rechtstreeks naar de spam gaan. Met een re-engagement campagne kunt u inspelen op de veranderde behoeften van uw klanten.
Lezen
Grant Robinson
Grant Robinson

Case studies uitgelegd: Hoe schrijft u een overtuigende casestudie?

U weet vast al waarom casestudies noodzakelijk zijn. Yuqo legt verder uit hoe u een goede casestudie schrijft. Hiermee overtuigt u toekomstige klanten ervan dat u het meest geschikt bent voor hun doel.
Lezen
Hello Yuqo
Hello Yuqo

5 essentiële tips om te voorkomen dat klanten zich uitschrijven voor uw e-mails

E-mails zijn een fantastisch middel om contact te onderhouden met uw klanten. In een paar korte woorden en beelden kunnen bedrijven zo bijvoorbeeld nieuwe producten presenteren. Bovendien kunnen ze nieuwe klanten verleiden met acties. Voorkomen dat mensen zich uitschrijven, is dan ook cruciaal voor een succesvolle marketing strategie.
Lezen

Nieuwste Berichten

5 essentiële tips om te voorkomen dat klanten zich uitschrijven voor uw e-mails

Reading Time: 4 minutesE-mails zijn een fantastisch middel om contact te onderhouden met uw klanten. In een paar korte woorden en beelden kunnen bedrijven zo bijvoorbeeld nieuwe producten presenteren. Bovendien kunnen ze nieuwe klanten verleiden met acties. Voorkomen dat mensen zich uitschrijven, is dan ook cruciaal voor een succesvolle marketing strategie.
Hello Yuqo
Hello Yuqo

Keuze Van De Redactie